
Nieuw ingrediënt in je box! Deze malse hertengehaktballetjes met Provençaalse kruiden geven met hun rijke smaak een verrassende draai aan dit recept.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
6 stuk(s)
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
200 gram
Aardappelwedges
200 gram
Sperziebonen
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd)
20 ml
Currysaus
(Bevat: Mosterd)
½ zakje(s)
BBQ-rub
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
1 tl
Bloem
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Mosterd
75 ml
Water voor saus
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



Tip: Voeg een extra scheutje water toe als de saus te dik is.
