HelloFresh
Recipes
Libanese Recepten

Libanese recepten

Dit is onze selectie Libanese recepten - er zit vast een recept voor jou tussen!

Wereldkeukens

De lekkerste recepten om thuis te koken

Elke dag beter eten.

Wat zoek je?

1 van de 5 voltooid

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Libanees recepten
3 varianten op traditionele Libanese hummus
Ben jij ook gek op Libanese hummus? Het wordt gebruikt in vele Libanese recepten, en ondanks dat het traditionele hummusrecept altijd goed is, geven nieuwe ingrediënten vaak een verrassende twist.
Bieten
Meng de gewone hummus met gekookte bieten in een keukenmachine of met de staafmixer. Zo ontstaat een roze variant, die net zo goed smaakt in Libanese gerechten, als het eruit ziet.
Geroosterde paprika
Besprenkel een aantal rode paprika’s met olijfolie en grill ze direct op het vuur, in een grillpan of in de oven. Snijd daarna de paprika's in stukken, besprenkel ze met nog meer olie en breng ze op smaak met zout en peper. Meng ze vervolgens door de Libanese hummus - het is lekker als er grove stukken inzitten!
Avocado
Als je van guacamole houdt, ga je dit recept ook lekker vinden. Deze combinatie past perfect bij Mexicaanse én Libanese recepten. Meng in een keukenmachine of met de staafmixer de avocado met de hummus. Voeg chilivlokken en een scheutje limoensap toe, en vul aan met verse koriander voor een extra vleugje kleur en frisheid.
Recepten die je met liefde kookt!
Recepten die je met liefde kookt!
Recepten die je met liefde kookt!

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

Krijg tot wel € 90,- korting