HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallMenu En Plannen

Wekelijks recepten bezorgd tot aan je deur

Op zoek naar simpele, lekkere recepten om thuis te koken? Onze maaltijdboxservice is perfect voor jou. Kies uit de lekkerste maaltijden en krijg makkelijke recepten en verse ingrediënten thuisbezorgd wanneer jij wilt.
Op zoek naar simpele, lekkere recepten om thuis te koken? Onze maaltijdboxservice is perfect voor jou. Kies uit de lekkerste maaltijden en krijg makkelijke recepten en verse ingrediënten thuisbezorgd wanneer jij wilt.

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

Kies uit een uitgebreid weekmenu

Het HelloFresh-menu bestaat uit makkelijke, lekkere recepten en er is volop variatie. Kies eenvoudig je favoriete recepten door een menuvoorkeur te kiezen die past bij jouw leefstijl. Plan regelmatig een bezorging in, zodat je elke week verse ingrediënten in huis hebt om mee te koken. De HelloFresh-maaltijdboxen zijn de perfecte keuze voor iedereen!

<h2>De lekkerste HelloFresh-maaltijden</h2>

De lekkerste HelloFresh-maaltijden

Op het wekelijkse HelloFresh-menu staat voor elk wat wils. Of je nu een echte vleesliefhebber bent, vegetarisch eet, let op je gezondheid of kinderen hebt - je past jouw menuvoorkeur eenvoudig aan naar jouw smaak. Van maaltijden voor de hele familie tot supersnelle recepten die in een handomdraai op tafel staan. Of ga je liever voor een snelle maaltijd na werk? De recepten op het menu van HelloFresh passen bij iedereen.

Met het HelloFresh-weekmenu is het avondeten zo geregeld.

Krijg alles wat je nodig hebt om thuis vers te koken tot aan de deur bezorgd. Geen gehaaste bezoekjes aan de supermarkt of ongezonde afhaalmaaltijden, maar alle ingrediënten voor een verse maaltijd in precies de juiste hoeveelheden in huis. Jij kiest elke week zelf wat je kookt uit een uitgebreid menu, dus je zet nooit meer elke avond hetzelfde op tafel. Met HelloFresh kun je eindeloos variëren én houd je meer tijd over voor andere dingen, want de boodschappen voor jouw maaltijden worden voor je gedaan.

<h2>De prijzen van HelloFresh-maaltijden</h2>

De prijzen van HelloFresh-maaltijden

Bij HelloFresh krijg je waar voor je geld: de prijs is afhankelijk van de box die jij samenstelt. Kies een box voor 2 tot 4 personen met 3, 4 of 5 recepten per week - jij bepaalt het aantal personen en maaltijden. De HelloFresh Box met 5 recepten voor 4 personen kost € 87,99 (inclusief bezorgkosten), dat is € 4,15 per portie! Je kunt ook kiezen voor een kleinere HelloFresh Box met bijvoorbeeld 3 recepten voor 2 personen. De kosten hiervan zijn slechts € 42,99 (inclusief bezorgkosten).
<h2>Het HelloFresh-menu vol lekkere recepten</h2>

Het HelloFresh-menu vol lekkere recepten

Zodra je het aantal personen en maaltijden hebt gekozen, selecteer je een menuvoorkeur. Je kunt kiezen uit Vlees en meer, Veggie, Familie, Lekker snel, Vis & veggie of Caloriebewust. Jouw menuvoorkeur kun je altijd aanpassen en je kunt ook nog steeds kiezen uit alle recepten.

Bij HelloFresh stel je zelf jouw eigen weekmenu samen en wij zorgen voor de rest. Je kiest uit gevarieerde maaltijden, maar kunt ook andere lekkere producten aan je box toevoegen, zoals verse soepen, salades en heerlijke desserts. Zo maak je het avondeten helemaal naar jouw smaak.
<h2>De beste verse ingrediënten voor jouw maaltijden</h2>

De beste verse ingrediënten voor jouw maaltijden

Jouw box is gevuld met makkelijke recepten en de beste verse ingrediënten. Zo wordt het heel eenvoudig om thuis een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Kies een bezorgmoment dat jou uitkomt, voeg je favoriete recepten toe en krijg alles rechtstreeks aan de deur bezorgd. Wat je eetgewoonten ook zijn, op het HelloFresh-weekmenu vind je recepten voor iedereen.

Onze boxen zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en bevatten 3 tot 5 recepten per week. Perfect voor singles, stellen en gezinnen - iedereen geniet van het gemak van de maaltijdbox van HelloFresh.