HelloFresh Partnerprogramma

Word partner en profiteer van onze voordelen
Word partner en profiteer van onze voordelen
Over HelloFresh

Over HelloFresh

HelloFresh maakt van het avondeten een moment om naar uit te kijken. Nooit meer nadenken over wat je moet koken, geen gehaaste bezoekjes aan de supermarkt én geen voedselverspilling. Krijg een box vol met de beste verse ingrediënten en makkelijk te volgen receptkaarten thuisbezorgd en zet in een handomdraai verse, gevarieerde maaltijden op tafel.
Sluit je aan bij ons partnerprogramma

Sluit je aan bij ons partnerprogramma

Heb jij een eigen website? Ben je een food- of lifestyleblogger? Of misschien een expert op het gebied van sociale media? Word dan partner van HelloFresh en profiteer van de voordelen van ons succesvolle groeiende merk. Met het HelloFresh Partnerprogramma stimuleer je een beter eetpatroon en inspireer je anderen met lekkere gevarieerde recepten. Bovendien kun je er zelf ook nog wat aan verdienen! Je wordt beloond voor elke betalende klant die je naar ons doorstuurt.
Foodboxen.nl & Acties.nl

Foodboxen.nl & Acties.nl

"De samenwerking met het team van HelloFresh gaat flexibel, snel en goed. Er wordt meegedacht en er zijn mooie campagnes om te promoten. De conversie van de HelloFresh maaltijdbox is goed, ook belangrijk: wij spreken vaak tevreden consumenten."

Jan Willem van Tilburg, Co-Founder, Foodboxen.nl

"Acties.nl werkt al geruime tijd intensief en naar volledige tevredenheid samen met HelloFresh. HelloFresh voorziet ons frequent van exclusieve kortingscodes, waardoor wij onze bezoekers altijd de beste acties kunnen bieden om te besparen. Bovendien kunnen we dankzij het snelle schakelen snel inspelen op kansen en het allerbeste uit de samenwerking halen. Het is een plezier om met HelloFresh te kunnen en mogen werken."

Anna Kemmeren, Account Manager, Acties.nl
Jouw voordelen als HelloFresh-partner

Jouw voordelen als HelloFresh-partner

Bij HelloFresh krijg je 16% commissie op de eerste aankoop, naast aantrekkelijke bonussen op basis van je prestaties. Ook is er de mogelijkheid tot premium condities en krijg je een cookietijd van 30 dagen. Voor vragen of eventuele problemen kun je als partner altijd terecht bij een vast contactpersoon.
Hoe word ik partner?

Hoe word ik partner?

Deelnemen aan het HelloFresh Partnerprogramma is heel eenvoudig én gratis! De aanmelding gaat via het internationale partnernetwerk Impact Radius of Daisycon aan en je bent klaar om te beginnen.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op: affiliatesfrbenelux@hellofresh.com