Mexicaanse recepten
Dit is onze selectie Mexicaanse recepten - er zit vast een recept voor jou tussen!
Mexicaanse viswraps met dubbele portie salade en tomaat
met mangochutney en koriander
Taco's met gehakt en avocado-fetasaus
met mais, tomaat en zwarte bonen
Mexicaanse burrito met gehakt
met mais, kidneybonen en cheddar
Mexicaanse taco's met bonen
met cheddar en maïs
Chilli sin carne
met rode bonen, guacamole en verse koriander
Mexicaanse salade met kipfilet en gegrilde groente
met zwarte bonen en feta
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade en mangochutney
met dubbele portie koolvishaasjes
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
met mangochutney, tomaat en koriander
Mexicaanse taco's met kipgehakt
met pittige groene peper en cheddar
Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel
met dubbele portie garnalen
Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel
met rode kool, wortel en limoen
Gevulde paprika met chili con carne
met basmatirijst en yoghurt-topping
Mexicaanse tostada met kip
met een frisse salade van maïs en tomaat
Chilli con carne
met rundergehakt, rode bonen, guacamole en verse koriander
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander
Mexicaanse taco's met gehakt en avocado-fetasaus
met mais, tomaat en verse koriander
De lekkerste recepten om thuis te koken
Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten
bekijk onze boxenRaak geïnspireerd !
#FreshTips
Mexicaanse recepten

7 feitjes over jouw favoriete Mexicaanse avocadodip
- Het is al eeuwenoud. Guacamole werd al een halve eeuw geleden voor het eerst gegeten door de Azteken.
- Kalk is essentieel. Zonder kalk wordt de avocado bruin als hij aan zuurstof wordt blootgesteld.
- In het begin van de 20e eeuw werden avocado's vaak ‘alligatorperen’ genoemd. Je kunt wel zien waarom!
- Avocado's bevatten meer kalium dan bananen. Voeg dus de volgende keer dat je een Mexicaans recept kookt guacamole toe voor een evenwichtige maaltijd.
- Geef het niet aan je honden. Laat jouw hongerige viervoeters de huid of pit van de avocado dus niet te pakken krijgen. Deze delen van het fruit zijn schadelijk voor honden én katten.
- De avocado moet goed rijp zijn. Overrijpe avocado's verkleuren vaak aan de binnenkant. Om te voorkomen dat je avocado overrijp wordt, moet je ervoor zorgen dat de kleine bruine pit aan de buitenkant heel blijft. Deze werkt als afsluiting - zo komt er geen zuurstof naar binnen.
- Gebruik verse ingrediënten. Verse rode peper, ui, knoflook en limoen geven jouw guacamole veel smaak en maken de Mexicaanse avocadodip een stuk lekkerder dan de kant-en-klare variant uit de supermarkt.
#FreshTips
Mexicaanse recepten

7 feitjes over jouw favoriete Mexicaanse avocadodip
- Het is al eeuwenoud. Guacamole werd al een halve eeuw geleden voor het eerst gegeten door de Azteken.
- Kalk is essentieel. Zonder kalk wordt de avocado bruin als hij aan zuurstof wordt blootgesteld.
- In het begin van de 20e eeuw werden avocado's vaak ‘alligatorperen’ genoemd. Je kunt wel zien waarom!
- Avocado's bevatten meer kalium dan bananen. Voeg dus de volgende keer dat je een Mexicaans recept kookt guacamole toe voor een evenwichtige maaltijd.
- Geef het niet aan je honden. Laat jouw hongerige viervoeters de huid of pit van de avocado dus niet te pakken krijgen. Deze delen van het fruit zijn schadelijk voor honden én katten.
- De avocado moet goed rijp zijn. Overrijpe avocado's verkleuren vaak aan de binnenkant. Om te voorkomen dat je avocado overrijp wordt, moet je ervoor zorgen dat de kleine bruine pit aan de buitenkant heel blijft. Deze werkt als afsluiting - zo komt er geen zuurstof naar binnen.
- Gebruik verse ingrediënten. Verse rode peper, ui, knoflook en limoen geven jouw guacamole veel smaak en maken de Mexicaanse avocadodip een stuk lekkerder dan de kant-en-klare variant uit de supermarkt.