HelloFresh

Mexicaanse recepten

Dit is onze selectie Mexicaanse recepten - er zit vast een recept voor jou tussen!

Mexicaanse viswraps met dubbele portie salade en tomaat

met mangochutney en koriander

Taco's met gehakt en avocado-fetasaus

met mais, tomaat en zwarte bonen

Mexicaanse burrito met gehakt

met mais, kidneybonen en cheddar

Mexicaanse taco's met bonen

met cheddar en maïs

Chilli sin carne

met rode bonen, guacamole en verse koriander

Mexicaanse salade met kipfilet en gegrilde groente

met zwarte bonen en feta

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade en mangochutney

met dubbele portie koolvishaasjes

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

met mangochutney, tomaat en koriander

Mexicaanse taco's met kipgehakt

met pittige groene peper en cheddar

Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

met dubbele portie garnalen

Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

met rode kool, wortel en limoen

Gevulde paprika met chili con carne

met basmatirijst en yoghurt-topping

Mexicaanse tostada met kip

met een frisse salade van maïs en tomaat

Chilli con carne

met rundergehakt, rode bonen, guacamole en verse koriander

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander

Mexicaanse taco's met gehakt en avocado-fetasaus

met mais, tomaat en verse koriander

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

BEKIJK ONZE BOXEN

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Mexicaanse recepten

7 feitjes over jouw favoriete Mexicaanse avocadodip

  1. Het is al eeuwenoud. Guacamole werd al een halve eeuw geleden voor het eerst gegeten door de Azteken.
  2. Kalk is essentieel. Zonder kalk wordt de avocado bruin als hij aan zuurstof wordt blootgesteld.
  3. In het begin van de 20e eeuw werden avocado's vaak ‘alligatorperen’ genoemd. Je kunt wel zien waarom!
  4. Avocado's bevatten meer kalium dan bananen. Voeg dus de volgende keer dat je een Mexicaans recept kookt guacamole toe voor een evenwichtige maaltijd.
  5. Geef het niet aan je honden. Laat jouw hongerige viervoeters de huid of pit van de avocado dus niet te pakken krijgen. Deze delen van het fruit zijn schadelijk voor honden én katten.
  6. De avocado moet goed rijp zijn. Overrijpe avocado's verkleuren vaak aan de binnenkant. Om te voorkomen dat je avocado overrijp wordt, moet je ervoor zorgen dat de kleine bruine pit aan de buitenkant heel blijft. Deze werkt als afsluiting - zo komt er geen zuurstof naar binnen.
  7. Gebruik verse ingrediënten. Verse rode peper, ui, knoflook en limoen geven jouw guacamole veel smaak en maken de Mexicaanse avocadodip een stuk lekkerder dan de kant-en-klare variant uit de supermarkt.

#FreshTips

Mexicaanse recepten

7 feitjes over jouw favoriete Mexicaanse avocadodip

  1. Het is al eeuwenoud. Guacamole werd al een halve eeuw geleden voor het eerst gegeten door de Azteken.
  2. Kalk is essentieel. Zonder kalk wordt de avocado bruin als hij aan zuurstof wordt blootgesteld.
  3. In het begin van de 20e eeuw werden avocado's vaak ‘alligatorperen’ genoemd. Je kunt wel zien waarom!
  4. Avocado's bevatten meer kalium dan bananen. Voeg dus de volgende keer dat je een Mexicaans recept kookt guacamole toe voor een evenwichtige maaltijd.
  5. Geef het niet aan je honden. Laat jouw hongerige viervoeters de huid of pit van de avocado dus niet te pakken krijgen. Deze delen van het fruit zijn schadelijk voor honden én katten.
  6. De avocado moet goed rijp zijn. Overrijpe avocado's verkleuren vaak aan de binnenkant. Om te voorkomen dat je avocado overrijp wordt, moet je ervoor zorgen dat de kleine bruine pit aan de buitenkant heel blijft. Deze werkt als afsluiting - zo komt er geen zuurstof naar binnen.
  7. Gebruik verse ingrediënten. Verse rode peper, ui, knoflook en limoen geven jouw guacamole veel smaak en maken de Mexicaanse avocadodip een stuk lekkerder dan de kant-en-klare variant uit de supermarkt.