
Dit gerecht bevat ongeveer 200 g broccoli per portie - dat levert je meer vitamine C dan de ADH!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
30 gram
Semi-gedroogde tomaten
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
⅓ zakje(s)
Gedroogde oregano
40 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Geraspte belegen geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout

Tip: Walnoot is de enige noot die het plantaardige omega 3-vetzuur ALA bevat - goed voor je hart, bloedvaten en hersenen.


Tip: Houdt niet iedereen van geitenkaas? Serveer dan alle geitenkaas apart op tafel.

Tip: Houd je van een geroosterde smaak? Verhit dan een koekenpan op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren.