HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallMaaltijdbox Voor 1 Persoon
HelloFresh Logo

Maaltijdbox 1 persoon|Hellofresh

De maaltijdbox van HelloFresh is ook een optie als je alleen woont en voor jezelf kookt. Je stelt je eigen weekmenu samen en de maaltijdbox voor één persoon wordt bij je thuisbezorgd. Zo bespaar je tijd en zet je lekkere gerechten op tafel!
De maaltijdbox van HelloFresh is ook een optie als je alleen woont en voor jezelf kookt. Je stelt je eigen weekmenu samen en de maaltijdbox voor één persoon wordt bij je thuisbezorgd. Zo bespaar je tijd en zet je lekkere gerechten op tafel!

Ontvang je korting direct in de app

Scan de QR-code op je computer of klik op onderstaande knop op je telefoon.

De HelloFresh-maaltijdbox voor 1 persoon: hoe werkt het?

1. Kies jouw recepten

Kies jouw maaltijdbox en stel uit de vele recepten jouw weekmenu samen.

2. Ontvang de maaltijdbox

Daarna ontvang je de eenpersoonsmaaltijdbox met de beste verse ingrediënten bij je thuis.

3. Bereid het gerecht en geniet

Volg het recept en geniet van het gerecht!

1. Kies jouw recepten

Kies jouw maaltijdbox en stel uit de vele recepten jouw weekmenu samen.

2. Ontvang de maaltijdbox

Daarna ontvang je de eenpersoonsmaaltijdbox met de beste verse ingrediënten bij je thuis.

3. Bereid het gerecht en geniet

Volg het recept en geniet van het gerecht!

<h2>De maaltijdbox voor 1 persoon: HelloFresh-promotie</h2>

De maaltijdbox voor 1 persoon: HelloFresh-promotie

Koken voor een eenspersoonshuishouden is niet altijd even gemakkelijk. Vaak heb je heel wat eten over. HelloFresh biedt je maaltijdboxen op maat voor 1 persoon aan. Je kunt uit de vele recepten een eigen selectie maken en je weekmenu samenstellen. De verse ingrediënten voor de recepten worden bij jou thuisbezorgd. De maaltijdbox bevat de perfecte porties voor een eenpersoonsmaaltijd. Zo wordt koken een moment om naar uit te kijken. Wist je dat je korting krijgt op de maaltijdbox voor 1 persoon? Bij HelloFresh krijg je tot wel € 75,- korting op je eerste 4 boxen!
<h2>De eenpersoonsmaaltijdbox: het alternatief voor de supermarkt</h2>

De eenpersoonsmaaltijdbox: het alternatief voor de supermarkt

Door de maaltijdboxen voor 1 persoon van HelloFresh moet je aan het einde van een drukke dag niet meer naar de supermarkt. De ingrediënten worden vers bij jou afgeleverd, precies wat je nodig hebt voor jouw gerecht. Doordat de maaltijdbox de juiste porties bevat, hoef je geen ingrediënten weg te gooien. Vaak koop je teveel in de supermarkt en gebruik je uiteindelijk niet alles, waardoor er heel wat in de vuilbak belandt. Dat is zonde van de producten, maar ook van het geld. Daarom bevat de 1 persoons maaltijdbox van HelloFresh precies genoeg ingrediënten voor jouw gerecht. Zet elke week verrassende maaltijden op tafel met HelloFresh.
<h2>De flexibele maaltijdboxservice voor eenpersoonsmaaltijdboxen</h2>

De flexibele maaltijdboxservice voor eenpersoonsmaaltijdboxen

HelloFresh is een flexibele bezorgdienst waarbij je een maaltijdbox voor 1 persoon kunt bestellen. Je kunt het flexibele lidmaatschap op elk moment pauzeren of stopzetten. Je kunt dat makkelijk zelf aanpassen in je account. Zo zit je nergens aan vast. Mocht jouw huishouden uitbreiden naar meerdere personen, dan kun je het lidmaatschap ook elk moment aanpassen. De eenpersoonsmaaltijdbox wordt bij jou thuisbezorgd. Als je op het geplande moment niet thuis bent, kun je met de bezorger ook een andere plek afspreken.

Lees meer over onze maaltijdbox voor 1 persoon

Wat kost een HelloFresh Box voor 1 persoon?

De HelloFresh-maaltijdbox voor 1 persoon is beschikbaar vanaf € 16,99. Daarvoor krijg je een maaltijdbox voor 1 persoon met drie gerechten.

Heeft HelloFresh-maaltijdboxen voor 1 persoon?

Ja! Alle maaltijdboxen kunnen worden aangevraagd voor 1 persoon, en je kan dat aangeven bij de bestelling. HelloFresh is dan ook een goede optie als je (vaak) alleen eet en toch gevarieerd wilt blijven koken. Wij bezorgen alle boodschappen, zodat jij vlotjes een verse maaltijd op tafel zet.

Kan ik ook een maaltijdbox voor 1 persoon van HelloFresh bestellen voor twee gerechten per week?

Momenteel is twee gerechten per week niet mogelijk. Het minimumaantal gerechten per week is drie.

Waarom moet ik de HelloFresh maaltijdbox kiezen?

Woon je alleen en wil je variatie op tafel? Met de eenpersoons maaltijdbox van HelloFresh maak je verse maaltijden in een handomdraai. Jij kiest jouw favoriete recepten en wij bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo bespaar je tijd én het zorgt voor minder voedselverspilling. We bestellen alle ingrediënten voor jouw box in precies de juiste hoeveelheden. Hierdoor staat versheid voorop en wordt er niks verspild.

Welke HelloFresh Boxen kun je voor 1 persoon bestellen?

Je kunt al onze maaltijdboxen voor 1 persoon bestellen. Op basis van jouw keuze, stellen wij een standaardmenu samen. Je kunt daarna altijd kiezen uit alle recepten, ook recepten buiten jouw standaardmenu. Wil je bijvoorbeeld de Originalbox, maar zie je ook een ander lekker recept die hier niet standaard in zit? Dan voeg je ook dit recept eenvoudig aan jouw weekmenu toe. Alle recepten zijn makkelijk te volgen en passen in een eenpersoonshuishouden.

Wat als ik niet thuis ben om de maaltijdbox te ontvangen?

In jouw account kun je gemakkelijk je bezorgmoment aanpassen - beschikbare bezorgmomenten zijn afhankelijk van jouw postcodegebied. Je kunt hier ook een opmerking voor de bezorger achterlaten. Bijvoorbeeld dat de box onder de carport mag worden gezet als je niet thuis bent. Vergeet niet de wijzigingen vóór de besteldeadline door te geven!

Hoe groot zijn de porties van HelloFresh?

De porties in de maaltijdbox voor 1 persoon zijn precies afgewogen voor een maaltijd voor 1 persoon. Daardoor gooi je minder restjes weg.

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Super goed en nu blijft er niets over!
Super goed en nu blijft er niets over, alles wordt op gegeten. geen afval meer. Dank u!
Marleen
Zoveel meer dan eten
Zoveel meer dan eten, nieuwe ingrediënten, nieuwe smaken en makkelijk te maken.
Annick
Zeer lekker
Zeer lekker!! Je kan wekelijks kiezen tussen verschillende recepten. Ik vind dat er veel keuze is. De recepten zijn goed uitgebeeld met foto's en een duidelijk stappenplan. Per menu apart verpakt. Dat is ook handig.
Inge
Super vers!
Steeds super vers, lekker, altijd op uur, fijne vriendelijke mensen, gevarieerd, prijs kwaliteit zeker in orde.
Jet