Aziatische recepten
Dit is onze selectie Aziatische recepten - er zit vast een recept voor jou tussen!
Gekaramelliseerde varkensreepjes met gember
met koriander-limoenrijst en komkommersalade
Noedels met kipgehakt en Aziatische saus
met courgette, paprika en cashewnootjes
Biefstukreepjes met verse udonnoedels
met Vietnamese saus, oosterse groentemix en sesamzaadjes
Noedels met oosters gekruide kippendij
met roerbakgroenten en rode peper
Zoete biefstukreepjes met sesam-broccoli
met kruidenrijst en limoen
Spinazie-kokoscurry met gele rijst
met tomaat, cashewnoten en een spiegelei
Bulgursalade met biefstukpuntjes en peultjes
in zelfgemaakte marinade van verse kruiden
Kip in sesamjasje met geroosterde groenten
met knoflook-gemberrijst
Aziatische noedelsalade met warmgerookte zalm
met broccoli, bosui en komkommer
Kip met zoete Aziatische saus en sperziebonen
met bloemkoolrijst en gomasio
Oosters vispakketje met heekfilet
met kruidenrijst, sperziebonen en pinda's
Sushibowl met warmgerookte zalm en gembermayonaise
met zoetzure radijsjes en komkommer
Sushibowl met warmgerookte zalm en gembermayonaise
met sojabonen, bloemkoolrijst en rode biet als extra
Dubbele portie oosters gemarineerde zalmfilet
met geroosterde broccoli en zilvervliesrijst
Aziatische noedels met gekruid gehakt
met wokgroenten en gezouten pinda's
Mini-tortilla's met varkenshaaspuntjes en gomasio
met spitskool en zoetzure komkommer
De lekkerste recepten om thuis te koken
Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.
Raak geïnspireerd !
#FreshTips
Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels
Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.
Udonnoedels
We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.
Hokkiennoedels
De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.
Rijstnoedels
Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.
Sobanoedels
Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.
#FreshTips
Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels
Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.
Udonnoedels
We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.
Hokkiennoedels
De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.
Rijstnoedels
Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.
Sobanoedels
Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten
bekijk onze boxen