HelloFresh

Aziatische recepten

Dit is onze selectie Aziatische recepten - er zit vast een recept voor jou tussen!

Noedels met biefstukreepjes in Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewtopping

Spinazie-kokoscurry met gele rijst

met tomaat, cashewnoten en een spiegelei

Spinazie-kokoscurry met kipfiletreepjes als extra

met gele rijst, cashewnoten en een spiegelei

Krokante kip met geroosterde groenten

met knoflook-gemberrijst

Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus

met champignons, komkommer en cashewtopping

Aziatische noedels met gekruid gehakt

met wokgroenten en gezouten pinda's

Kruidige kokossoep met sugarsnaps en gekookt ei

met noedels, Chinese kool en vers citroengras

Kipfilethaasjes met kruidige kokossaus

met courgette, broccolirijst en zoetzure komkommer

Dubbele portie oosters gemarineerde zalmfilet

met geroosterde broccoli en zilvervliesrijst

Vegetarische bao buns met portobello

met soja-omelet en zoetzure salade

Vegetarische balletjes in zoete Aziatische saus

met sesamrijst en knapperige sperziebonen

Udonnoedels met spinaziesalade met gemberdressing

met een gekookt eitje

Snelle kipcurry met bloemkoolrijst

met naanbrood en verse koriander

Snelle wokschotel met gekruide kipfiletreepjes

met udonnoedels, cashewnoten en een gebakken ei

Snelle wokschotel met dubbele portie kipfiletreepjes

met udonnoedels, cashewnoten en een gebakken ei

Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

met tomaat en cashewnoten

Raak geïnspireerd !

#FreshTips

Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels

Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.


Udonnoedels
We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.
Hokkiennoedels
De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.
Rijstnoedels
Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.

Sobanoedels
Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.

#FreshTips

Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische noedels

Bij een Aziatische maaltijd horen de juiste noedels, want welke je gebruikt verschilt per recept. Of je nu een pittige laksa of een klassieke pad thai maakt - wij leren je wat meer over de verschillende soorten noedels en bij welk Japanse gerecht ze het beste passen.


Udonnoedels
We kennen deze Japanse tarwenoedel allemaal uit de ramensoep, maar wat je misschien niet weet is dat ramennoedels ook gebruikt kunnen worden in koude gerechten, zoals noedelsalades.
Hokkiennoedels
De hedendaagse hokkiennoedels bestaan uit restjes noedels, vaak een combinatie van rijstnoedels met eiernoedels. De noedels worden eerst geroerbakt met ei en knoflook en vervolgens gestoofd in een smaakvolle zelfgemaakte garnalenbouillon met wat taugé erbij.
Rijstnoedels
Bun cha, pad thai, chow fun, pho - rijstnoedels worden veel gebruikt in Aziatische recepten en bij ons zijn ze ook vaak favoriet. Deze van nature glutenvrije noedels worden vaak gedroogd gekocht en zijn er in vele varianten. De noedels zijn zelfs verkrijgbaar als vellen rijstpapier voor het maken van verse loempia’s.

Sobanoedels
Deze noedels zijn gemaakt van boekweitmeel en hebben een kenmerkende smaak en lichtbruine kleur. Sobanoedels worden meestal gekoeld na het koken en koud geserveerd - heerlijk in een zomerse salade of als tussendoortje met een lekker sausje.

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

BEKIJK ONZE BOXEN