Met dit recept tover je 275 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Vers basilicum
40 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
½ zakje(s)
Ras el hanout
40 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Kippendij
½ el
Olijfolie
75 ml
Water
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Plet de citroen met je vork om de smaak van het citroensap over het gerecht te verdelen.