Skip to main content
Premium 2 - Italian Classics - Steak

Premium 2 - Italian Classics - Steak

with roasted cherry tomatoes over risotto

Entrecote wordt gewaardeerd om zijn dooradering - de vetstrepen die smelten tijdens het koken - waardoor dit stuk vlees extra sappig en mals is.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Noten
Pistachenoten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd40 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Entrecote

75 gram

Risottorijst

½ stuk(s)

Knoflookteen

190 gram

Rode kerstomaten

½ stuk(s)

Sjalot

20 gram

Rucola

¼ zakje(s)

Gedroogde tijm

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

10 gram

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

10 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten, Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)

Zelf toevoegen

300 ml

Zoutarme groentebouillon

1.5 el

[Plantaardige] boter

1 el

Olijfolie

1 el

Wittewijnazijn

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3904 kJ
Energie (kcal)933 kcal
Vetten44.9 g
waarvan verzadigd18.4 g
Koolhydraten80.7 g
waarvan suikers16.7 g
Vezels13.2 g
Eiwitten49.9 g
Zout1.3 g
Potassium87.1 mg
Calcium40.1 mg
Iron1 mg

Benodigdheden

Braadpan
Hapjespan
Ovenschaal
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders