Groentespiesjes met pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Groentespiesjes met pestodressing

Groentespiesjes met pestodressing

met courgette, paprika en champignons

Allergenen:
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Courgette

¼ stuk(s)

Paprika

50 gram

Champignons

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)233 kcal
Energie (kJ)975 kJ
Vetten23.8 g
waarvan verzadigd3.1 g
Koolhydraten1.5 g
waarvan suikers1.2 g
Vezels2 g
Eiwitten2.3 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Snijd de courgette in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes. Snijd de paprika in grove stukken. Bewaar de helft van de paprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar een halve champignon per persoon voor de omelet.

2

Rijg de groenten om en om aan de satéprikkers. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.

3

Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.