
Met dit recept tover je 338 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Knolselder
(Bevat: Selderij)
¾ stuk(s)
Paksoi
¼ stuk(s)
Rode peper
¼ stuk(s)
Limoen
5 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ zakje(s)
Groene currykruiden
125 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
¼ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Mosterd
naar smaak
Peper en zout






Tip: Limoenpartje over? Serveer deze er dan naast.