Ragù bianco is een Italiaanse saus met vlees of gevogelte, die je lang laat pruttelen. Bekender nog dan ragù bianco is de rode variant: ragù alla bolognese.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Courgette
70 gram
Champignons
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
90 gram
Rigatoni
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
50 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Champignons nemen in de pan eerst alle olie op, waardoor het lijkt alsof ze aanbakken. Voeg niet meer olie toe – na enkele minuten laten de champignons het weer los.