Venkel heeft een lichte anijssmaak. Daarbij is venkel goed voor je spijsvertering. Neemt niet weg dat deze groente er een beetje gek uit ziet. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen met venkel schoonmaken. Maar geen nood aan de man, volg ons stappenplan op het blog!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Oignon
1 pièce(s)
Gousse d'ail
¼ pièce(s)
Piment rouge
½ pièce(s)
Fenouil
90 g
Farfalle
(Contient: Gluten Peut contenir: Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
110 g
Poulet haché aux épices italiennes
150 g
Épinards
(Peut contenir: Céleri)
2 cs
Crème fraîche bio
(Contient: Lait (contient du lactose))
25 g
Gouda mi-vieux en tranches
(Contient: Lait (contient du lactose))
1.5 cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de farfalle.
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd klein.
Kook de farfalle, afgedekt, 10 - 12 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het kipgehakt op middelhoog vuur in 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en bak 2 minuten.
Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de wok of hapjespan en laat al roerende slinken. Voeg de crème fraîche en de helft van de belegen kaas toe en roer goed door. Voeg de farfalle toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.
Verdeel de pasta over de borden. Garneer met de overige belegen kaas.