Skip to main content
Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu
Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu

Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu

Met geraspte aardappelen voor meer gemak

3.4
(86)

Rösti komt oorspronkelijk uit Zwitserland en wordt gemaakt van aardappelen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij de aardappelen alvast voor je geraspt. Bekijk aan de andere kant van deze kaart de tip om nog sneller de maaltijd te bereiden.

Allergènes:
Œuf
Gluten
Lait (contient du lactose)
Fruits à coque
Arachides
Soja

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½

Oignon

1

Gousse d'ail

¾

Poireau

1

Tomate

200 g

Pomme de terre

1

Œuf de poule

(Contient: Œuf)

1

Cordon bleu aux champignons

(Contient: Œuf, Gluten, Lait (contient du lactose), Fruits à coque, Arachides, Soja)

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Beurre

(Contient: Lait (contient du lactose))

1 cc

Moutarde

½ cs

Huile d'olive

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories565 kcal
Énergie (kJ)2364 kJ
Graisses23 g
Graisses saturées8 g
Glucides59 g
Fibres alimentaires15 g
Protéines24 g

Ustensiles

Couteau
Poêle à bords hauts
Bol

Instructions

Snijd de prei in fijne ringen en de tomaat klein
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de prei in fijne ringen en de tomaat klein.

2

Verhit de roomboter in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de prei, geraspte aardappel, tomaat en 2 el water per persoon toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 7 minuten. Voeg halverwege de mosterd toe.

3

Vet ondertussen de ovenschaal in met wat olie of roomboter. Kluts in een kom het ei met peper en zout naar smaak.

Verdeel het ei over de aardappel en groenten
4

Schep de aardappel en groenten over in de ovenschaal en verdeel daar het ei overheen. Bak de ovenschotel ongeveer 20 minuten in de oven.

Bak de champignoncordonbleu
5

Verhit, vlak voordat de rösti-ovenschotel klaar is, de olijfolie in de hapjespan en bak de champignoncordonbleu ongeveer 2 minuten aan elke kant op middelhoog vuur.

Verdeel de rösti-ovenschotel over de borden en serveer met de champignoncordonbleu
6

Verdeel de rösti-ovenschotel over de borden en serveer met de champignoncordonbleu.

Tip! Heb je weinig tijd? Laat de bereiding in de oven dan achterwege. Bak de groenten samen met het ei, afgedekt, 10 minuten extra in de hapjespan en serveer met de champignoncordonblue.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes