
Gourmetbox | Premium
4 personen | 7 extra luxe vlees- en vissoorten en 5 bijgerechten
Lekker luxe gourmetten? Van topkwaliteit vlees en vis tot gegrilde groenten met feta en raclettekaas - maak acht feestelijke gerechtjes met de beste verse ingrediënten uit onze Premium Gourmetbox. Een uurtje voorbereiden in de keuken en daarna samen genieten aan de paastafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Ingrediënten
250 gram
Boter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
4 stuk(s)
Wildzwijnburger
4 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
80 gram
Pikante uienchutney
160 gram
Gemarineerde scampi's
(Bevat Schaaldieren)
3 stuk(s)
Knoflookteen
300 gram
Aardappelblokjes
150 gram
Griekse yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
125 gram
Rode kerstomaten
2 stuk(s)
Rode puntpaprika
120 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
125 gram
Champignons
120 gram
Satésaus
(Bevat Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)
2 stuk(s)
Peer
100 gram
Kipsatéblokjes
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Tarwe, Soja Kan bevatten Schaaldieren)
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Gluten, Tarwe)
50 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
75 gram
Bieten-tortillachips
80 gram
Avocadodip
30 gram
Gesneden jalapeño's
100 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Varkenshaasstukjes
½ zakje(s)
BBQ rub
1 stuk(s)
Courgette
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
½ pak(ken)
Koekjesdeeg chocolade
200 gram
Raclettekaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Kogelbiefstuk
Zelf toevoegen
4.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Voedingswaarden
Benodigdheden
Instructies
Voorbereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng in een kom de aardappelblokjes met 2 el olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.
Bakken (aan tafel)
- Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar.
- Leg er vervolgens een plakje raclettekaas op en bak onder de grill tot de kaas is gesmolten.
Voorbereiden
- Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes en verdeel over twee kommen.
- Pers 1 knoflookteen of snijd fijn.
- Voeg aan een kom de verse kruiden, de knoflookteen en verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
- Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.
Serveren (aan tafel)
- Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.
Voorbereiden
- Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten.
- Voeg de andere helft toe aan een kom en zet op tafel.
Bakken (aan tafel)
- Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje.
- Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's en tomaat erover en bak tot de kaas is gesmolten.
- Serveer met de avocadodip.
Voorbereiden
- Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes.
- Meng in een grote kom 1/2 zakje BBQ rub en 2 el olijfolie. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
- Zet in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons apart in de koelkast.
Bakken (aan tafel)
- Verhit 1/2 el olijfolie op de gourmet. Bak de courgette en paprika tot ze gaar zijn. Serveer met de feta.
- Verwarm 1 tl kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg naar smaak wat raclettekaas toe aan de champignons.
Voorbereiden
- Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
- Meng in een kom met de knoflook, gember, rode peper, zoete Aziatische saus en ketjap.
- Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
Bakken (aan tafel)
- Bak de zalm en garnalen op het gourmetstel tot ze gaar zijn.
Satésaus opwarmen
- Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur.
Bakken (aan tafel)
- Bak het vlees tot het gaar is.
- Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus.
- Serveer de hamburgers met de verschillende sausjes: uienchutney, whiskey- en barbecuesaus.
Vlees marineren
- Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook en 1/2 zakje Italiaanse kruiden met de biefstuk en 1 el olijfolie per persoon. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
- Herhaal deze stap voor de varkenshaaspuntjes.
Worstjes voorbereiden
- Snijd de worsten in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
Voorbereiden
- Schil of was de peer. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.
- Meng de blokjes in een grote kom met 1/2 zakje kaneel en de walnootstukjes. Verkruimel het koekjesdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).
Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken.
Bakken (aan tafel)
- Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn.
- Bedek met een laagje verkruimeld koekjesdeeg en bak tot het koekjesdeeg bruin kleurt.
- Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekjesdeeg hard kan worden.
- Serveer met een lepel Griekse yoghurt.