
Het woord “koolrabi” komt van het Duitse "kohl" (kool) en "rabi" (raap). Deze veelzijdige groente, met zijn milde, licht zoete smaak, kan in allerlei gerechten worden gebruikt - zelfs de bladeren zijn eetbaar!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe)
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Prei
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Koolrabi
¼ el
[Plantaardige] boter
1 el
Witte balsamicoazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
25 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Laat de kaas dan achterwege en bewaar het voor een andere keer.