Voeg een deel van de kaas toe aan de pastasaus. Maar niet alles! Je hebt namelijk nog een deel nodig om het gerecht mee te garneren!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Oignon
2
Tomates prunes
⅓
Carotte
½ boîte(s)
Concentré de tomate
1 cc
Romarin séché
25 g
Mini-copeaux de provolone
(Contient: Lait (contient du lactose))
125 g
Ravioli frais aux champignons des bois et à la truffe
(Contient: Lait (contient du lactose), Gluten, Œuf)
100 ml
Bouillon de légumes
½ cs
Huile d'olive
½ cs
Vinaigre balsamique noir
à votre goût
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Snipper de ui. Snijd de pruimtomaat klein en snijd de peen in blokjes.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de peen toe en roerbak 5 minuten.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Voeg de tomatenpuree toe aan de wok of hapjespan en bak 1 minuut mee. Voeg vervolgens de tomaat, rozemarijn en bouillon toe en kook 5 minuten op laag vuur. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout en voeg de helft van de provolone toe.
Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten.
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de provolone en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.