Skip to main content
Argentijnse grill met steak en B&L worst

Argentijnse grill met steak en B&L worst

met chimichurri en tomates rellenos

Tomates rellenos is a typical Argentinan summer side dish at barbecues, picnics, and parties. They are also a staple of every holiday meal in Argentina, especially since the most important holidays in Argentina are celebrated during the summer. Usually the tomatoes are stuffed with either rice, tuna or hardboiled eggs in combination with mayonnaise, salt and pepper.

Allergenen:
Tarwe
Gluten
Rogge
Selderij
Melk (inclusief lactose)
Ei
Noten
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd35 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat: Selderij Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Soja)

½ stuk(s)

Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Coeur de boeuf tomaat

¼ stuk(s)

Groene peper

10 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

10 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)

1 stuk(s)

Little gem

½ stuk(s)

Rode ui

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1.25 el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Mosterd

3 el

[Plantaardige] boter

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

¾ el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

[Plantaardige] mayonaise

Voedingswaarden

Energie (kJ)6257 kJ
Energie (kcal)1495 kcal
Vetten102.4 g
waarvan verzadigd36.9 g
Koolhydraten86.2 g
waarvan suikers15.8 g
Vezels11.4 g
Eiwitten54.5 g
Zout3 g
Potassium160 mg
Calcium39.4 mg
Iron0.5 mg

Benodigdheden

Pan met deksel
Hoge kom
Staafmixer
Kom
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Saladekom
Kleine kom
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de eieren. Kook de eieren, afgedekt, in 6 - 8 minuten hard. Spoel ze daarna af onder koud water.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Haal de roomboter uit de koelkast zodat deze wat zacht kan worden.
2
  • Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Voeg de groene peper, koriander, oregano, 1/3 van de bladpeterselie en per persoon; 1/2 el zwarte balsamicoazijn, 1 el olijfolie, 1 el water en de helft van de knoflook toe aan een hoge kom.
  • Mix met een staafmixer tot een gladde massa (zie Tip).

Tip: Heb je een keukenmachine? Maak de chimichurri dan hierin!

3
  • Pel de eieren en voeg ze toe aan een kom. Prak ze met een vork tot kleine stukjes.
  • Meng er de mayonaise, 1/3 van de peterselie en peper en zout door.
  • Snijd het hoedje van de tomaat eraf en bewaar. Verwijder de pitjes van de tomaat met een lepel zodat de tomaat een mooi kommetje wordt voor het eiermengsel.
  • Vul de tomaten met het eiermengsel en zet in de koelkast.
4
  • Snijd de rode puntpaprika in reepjes en meng ze op een bakplaat met bakpapier met 1/4 el olijfolie, peper en zout.
  • Bak de paprika 8 - 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Leg de broodjes naast de paprika en bak 6 - 8 minuten in de oven.
5
  • Meng in een saladekom; 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl honing, 1 tl mosterd, peper en zout.
  • Scheur per persoon 1 blaadje van de mini romaine sla en bewaar apart. Snijd de rest van de romaine sla in grove stukken. Meng de sla door de dressing. Garneer de sla met de paprika.
  • Meng 2 el roomboter per persoon in een kleine kom met de knoflook en de overige peterselie. Breng flink op smaak met peper en zout.
  • Verhit een koekenpan op middenlaag vuur en rooster, zonder olie, het amandelschaafsel totdat dit licht begint te kleuren. Haal uit de pan en strooi over de salade.
6
  • Verhit 1 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan en bak de steak 1 - 3 minuten aan elke kant en de worst in 2 - 3 minuten rondom bruin.
  • Haal de steak uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie. Dek de pan af en bak de worst nog 8 - 10 minuten op middellaag vuur.
  • Snijd de steak in reepjes en serveer in het midden samen met de worst. Serveer de broodjes met de knoflookboter ernaast. Verdeel het achtergehouden blad romaine sla over de borden en serveer de gevulde tomaat hierop.
  • Garneer de steak met de chimichurri.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Een gezellig avondje mezze

Een gezellig avondje mezze

met gekonfijte kip, harissa-krieltjes, tomaten-sumaksalade, tahin-broccolini en yoghurtdip
Aubergine met za'atar en tomatencouscous

Aubergine met za'atar en tomatencouscous

met yoghurt-tahinsaus en witte kaas
Vegetarische Thaise balletjes

Vegetarische Thaise balletjes

met pindasaus, geroerbakte groenten en gomasio
Thais gekruide gehaktballetjes met noedels en appelsien

Thais gekruide gehaktballetjes met noedels en appelsien

met paksoi en gezouten pinda's
Pita met kipgyros, little gem en koolmix

Pita met kipgyros, little gem en koolmix

met honing-gembermayonaise
Biefstukreepjes in zoete Aziatische saus

Biefstukreepjes in zoete Aziatische saus

met spitskool, champignons en rijst
Veggie + protein - Orzo met courgette en cherrytomaten

Veggie + protein - Orzo met courgette en cherrytomaten

met rundergehakt als extra
Bulgur-linzensalade met feta

Bulgur-linzensalade met feta

met avocado en amandelschaafsel
Cheeseburger op pitabrood

Cheeseburger op pitabrood

met sla, tomaat en piccalilly-mayonaise
Tempehbowl met gember-honingglazuur

Tempehbowl met gember-honingglazuur

met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Aziatische-stijl hamburger op een wortelbroodje

Aziatische-stijl hamburger op een wortelbroodje

met wortel, gepekelde rode ui en gembermayonaise
Asian-style bolognese

Asian-style bolognese

met boerengehakt en udonnoedels
Veggie + protein - Linguine met kipfiletreepjes als extra

Veggie + protein - Linguine met kipfiletreepjes als extra

met zelfgemaakte spinaziepesto en geroosterde cherrytomaten
Knoflookgarnalen met gebakken cherrytomaten

Knoflookgarnalen met gebakken cherrytomaten

met snijbonen en krieltjes
Frittata met cherrytomaten en feta

Frittata met cherrytomaten en feta

met courgette en aardappelschijfjes
Romige pasta met spek en ei

Romige pasta met spek en ei

en verborgen groente
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse udonnoedels, koriander en pinda's
Parelgerst met spruitjes en kerrie

Parelgerst met spruitjes en kerrie

met rucola, hazelnoten en witte kaas
Veggie + protein - Curry-noedelsoep met kabeljauwfilet als extra

Veggie + protein - Curry-noedelsoep met kabeljauwfilet als extra

met kokosmelk, verse koriander en pinda's
Dahl met geroosterde aubergine en spinazie

Dahl met geroosterde aubergine en spinazie

met rijst en cashewnoten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Fusili met garnalen in romige currysaus

Fusili met garnalen in romige currysaus

met geitenkaas, courgette en veldsla
Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

met bulgur, limoen, rode peper en spinazie
Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

met aubergine, gefrituurde uitjes en zoete Aziatische saus
Hertengehaktballetjes in appelsiensaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in appelsiensaus met amandelschaafsel

met bulgur, paprika en snijbonen
Noedels met tahin en courgetti

Noedels met tahin en courgetti

met cashewnoten, Thais basilicum en sesamzaadjes
Kipfilet in champignonroomsaus

Kipfilet in champignonroomsaus

met geroosterde patatjes en salade
Flatbread met garnalen en tahinsaus

Flatbread met garnalen en tahinsaus

met courgette, za'atar en peterselie
Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

met geroosterde-paprikasaus, pistachenoten en rucola
Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

verborgen courgette! | met couscous, peterselie en Siciliaanse kruiden
Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

met bruine rijst, tomaat en furikake
Bami op z'n Surinaams met kippendijreepjes

Bami op z'n Surinaams met kippendijreepjes

met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

met geroosterde kerstomaten, pistachio's en peterselie
Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

met knolselderpuree, sesamzaadjes en rode peper
Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

met tomatenbulgur, geroosterde courgette en paprika
Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

met kimchi, koolsla en koriander
Orzo met courgette en geitenkaas

Orzo met courgette en geitenkaas

met mini-romatomaten en rozemarijn
Gepaneerde feta met rozemarijn

Gepaneerde feta met rozemarijn

met uienchutney, patatjes en courgettesalade
Taquito's met rundergehakt en kaas

Taquito's met rundergehakt en kaas

op volkoren tortilla's met tomatensalsa en yoghurt
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus