Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Baguette
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
35 gram
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
1 stuk(s)
Knoflookteen
naar smaak
Peper en zout
Haal de roomboter uit de koelkast. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de dille en peterselie zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn. Meng in een kom de roomboter, knoflook en de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Is de roomboter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Je kunt ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven.
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.