Teriyaki-saus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
0.68 stuk(s)
Lente-ui
150 gram
Jasmijnrijst
gram
Groentemix met witte kool
200 gram
Oosterse wokmix
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
3 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
5 gram
Ongezouten pinda's
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zout inname? Laat de sojasaus in deze stap dan achterwege en gebruik alleen de teriyakisaus, sesamolie en water.