Teriyaki-saus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
0.68 stuk(s)
Lente-ui
150 gram
Jasmijnrijst
gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
200 gram
Oosterse wokmix
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
3 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Ongezouten pinda's
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zout inname? Laat de sojasaus in deze stap dan achterwege en gebruik alleen de teriyakisaus, sesamolie en water.