Met dit recept tover je 273 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Steak
0.3 stuk(s)
Knolselder
(Bevat: Selderij)
100 gram
Sperziebonen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
0.1 stuk(s)
Citroen
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] boter
¼ el
[Zoutarme] sojasaus
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt het best de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 1/2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.