Skip to main content
Roergebakken biefstukpuntjes met babypaksoi en boekweitnoedels
Roergebakken biefstukpuntjes met babypaksoi en boekweitnoedels

Roergebakken biefstukpuntjes met babypaksoi en boekweitnoedels

Een Aziatisch roerbakgerecht met gember en sojasaus

3.4
(1,1 k)

De malse biefstukpuntjes zijn gesneden van de bovenbil van het Hollands Weiderund. Vind je het gemakkelijk om de biefstuk in de oven warm te houden? Verwarm de oven dan voor op 100 graden en leg de biefstuk na het bakken, ingepakt in aluminiumfolie, in de oven tot je gaat eten.

Tags:
Épicé
Allergènes:
Gluten
Soja
Graines de sésame

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

110 g

Emincés de rumsteak

1.5 paquet(s)

Sauce soja

(Contient: Gluten, Soja)

½

Gousse d'ail

¼ cm

Gingembre frais

¼

Piment rouge

2

Mini bok choy

2

Oignon nouveau

75 g

Nouilles au sarrasin

(Contient: Gluten)

5 g

Graines de sésame

(Contient: Graines de sésame Peut contenir : Fruits à coque, Arachides)

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Huile de tournesol

1 cs

Sauce soja Lucullus

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories656 kcal
Énergie (kJ)2744.7 kJ
Graisses18 g
Graisses saturées3 g
Glucides77 g
Fibres alimentaires5 g
Protéines43 g

Ustensiles

Couvercle
Poêle
Papier aluminium
Poêle à bords hauts
Assiette

Instructions

1

Laat de biefstukpuntjes op kamertemperatuur komen en wrijf in met ⅓ van de sojasaus. Breng 500 ml water persoon aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.

Snijd de babypaksoi klein
2

Snijd of hak ondertussen de knoflook fijn. Schil de gember, verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd beide fijn. Snijd het witte deel en de groene bladeren van de paksoi klein en bewaar apart. Snijd de bosui in ringen en bewaar het witte en groene deel apart.

Bak de biefstukpuntjes
3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak de biefstukpuntjes 2 - 3 minuten op hoog vuur rondom bruin. Bestrooi met peper en zout, haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

4

Kook ondertussen de boekweitnoedels 3 minuten in de pan met deksel. Giet af en spoel met koud water af.

5

Verhit de overige zonnebloemolie in de wok of hapjespan en fruit de knoflook, gember en rode peper 2 minuten op laag vuur. Voeg het witte deel van de paksoi en bosui toe en roerbak 5 minuten op middelmatig vuur. Voeg het groene deel van de paksoi en bosui, de overige sojasaus en ketjap toe en roerbak 1 - 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de noedels toe
6

Voeg als laatste de noedels toe aan de wok met groenten en verhit nog 1 minuut.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
7

Verdeel de noedels en biefstukpuntjes, inclusief het bakvocht, over de borden. Garneer het gerecht met het sesamzaad.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes