Maak plaats voor de ster van het seizoen: met de nieuwe Pompoenbox maak je deze herfst in een handomdraai een pompoensoep, tagliatelle in romige pompoensaus én appel-perentaart. Hartverwarmend lekker en een overvloed aan oranje op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Sellerie)
600 gram
Pompoenblokjes
1 stuk(s)
Bierbostelbroodje
(Bevat: Dinkel, Gluten, Hvede, Gerste, Rye Kan bevatten: Sesamsamen, Latte, Uova, Soja, Lupine, Glutenhaltiges Getreide, Schalenfrüchte)
100 gram
Zure room
(Bevat: Milk)
1 stuk(s)
Butternut squash
1 stuk(s)
Rode peper
1
Tomatenpuree
1 zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
200 ml
Culinaire room
(Bevat: Milk)
1 stuk(s)
Sjalot
120 gram
Semi-gedroogde tomaten
100 gram
Rucola
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte, Sesamsamen)
80 gram
Serranoham
20 gram
Verse salie
500 gram
Verse tagliatelle
(Bevat: Egg, Hvede)
100 gram
Feta
(Bevat: Milk)
2 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Peer
1 tl
Gemalen kaneel
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Hvede Kan bevatten: Latte)
1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
10 ml
Kokend water
6.5 el
Olijfolie
3 el
Witte balsamicoazijn
2 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 el
[Plantaardige] boter
4 el
Bruine basterdsuiker
250 ml
Water voor saus
1 naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor de soep gebruik je de helft van de knoflook en ui. De andere helft gebruik je voor het hoofdgerecht!
Tip: De galette is ook gemakkelijk van tevoren te maken!