Het maken van pizza hoeft niet lang te duren. Beleg je naanbrood met mozzarella, aubergine en paprika. In de oven smelten de smaken heerlijk samen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Tarwe)
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
Tomaat
7.5 ml
Basilicumcrème
½ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Witte balsamicoazijn
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?