In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème met citroen
1 stuk(s)
Tomaat
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?