Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, knoflook en cayennepeper.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
65 gram
Rode kerstomaten
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 2/3 penne in dit gerecht en vervang dan 50 ml kookroom door een gelijke hoeveelheid melk of bouillon. De overige room is lekker in bijvoorbeeld soep en de overige penne is lekker in een koude pastasalade of soep.