Serranoham wordt traditioneel op grote hoogtes gedroogd, en is daarom ook vernoemd naar het Spaanse woord voor gebergte: sierra.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Gemengd gehakt
25 gram
Panko paneermeel
20 gram
Zwarte-olijventapenade
0.48 stuk(s)
Ei
20 gram
Serranoham
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Wit tarwebroodje
¼ stuk(s)
Courgette
¼ stuk(s)
Aubergine
¼ bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Mayonaise
4 ml
Extra vierge olijfolie met truffelaroma
15 gram
Geraspte Parmigiano Reggiano
15 ml
Basilicumcrème
2 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
¼ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Om afwas te besparen kun je de frieten ook direct op de bakplaat mengen met de olijfolie, peper en zout.
Tip: Heb je nog plaats in de oven? Dan kun je de groenten ook verspreiden over een bakplaat met bakpapier. Meng met 1 el olijfolie per persoon, peper en zout en bak 20 - 25 minuten mee in de oven.