Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry's of zoals in de zomermaanden koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe)
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
200 gram
Groentemix met witte kool
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Limoen
½ tl
Bloem
2 el
Ketjap of zoete sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
1.5 el
Water
naar smaak
Peper en zout