Envie d'un repas de fête sans prise de tête ? La box Gourmet vous offre une table pleine de délices. Elle contient tout ce dont vous avez besoin pour préparer et partager un savoureux repas en bonne compagnie. Avec 8 plats différents prêts en 1 heure seulement et les meilleurs ingrédients sélectionnés avec soin, vous pouvez prendre plaisir à cuisiner ensemble, même avec les enfants qui vont adorer. Facile, non ?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
gram
Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en scampi's
gram
Verse bladpeterselie en bieslook
gram
Biologische volle yoghurt
stuk(s)
Knoflookteen
zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
gram
Regenboogkrieltjes
zakje(s)
Gedroogde tijm
stuk(s)
Courgette
stuk(s)
Rode puntpaprika
gram
Champignons
gram
Pesto genovese
stuk(s)
Spies
stuk(s)
Wildzwijnburger
stuk(s)
In spek gewikkelde kipfilet
stuk(s)
Fazantworstjes
gram
Biefstukpuntjes
stuk(s)
Mini-hamburgerbroodje
gram
Uienchutney
stuk(s)
Baguette
gram
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
gram
Pannenkoekenmix
stuk(s)
Ei
ml
Biologische halfvolle melk
stuk(s)
Peer
gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
stuk(s)
Rode ui
gram
Radicchio en romaine
stuk(s)
Tomaat
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
5 ml
[Plantaardige] melk
1 tl
Mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
1. Bieslooksaus maken
Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook met de boter. Snijd of knip de bieslook klein. Meng in een kleine kom de volle yoghurt, mosterd en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
2. Voorbereiden
Dep de zalm en kabeljauw droog met keukenpapier en breng op smaak met peper en zout. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers en meng met de knoflookboter. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn door de gomasio.
3. Bakken (aan tafel)
Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Roer de bieslooksaus door de pannetjes met het bakvet van de vis en gebruik als saus bij de zalm en kabeljauw.
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes grondig, halveer en snijd de eventuele grote krieltjes in kwarten. Leg de krieltjes in een ovenschaal en meng met per persoon: 1/2 el olijfolie en 1 tl tijm. Breng op smaak met peper en zout.
2. Roosteren
Zet de ovenschaal met krieltjes in de oven en bak 25 – 30 minuten, of tot de krieltjes goudbruin en beetgaar zijn. Schep halverwege om. Serveer aan tafel.
1. Groenten snijden
Snijd de courgette in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes. Snijd de puntpaprika in grove stukken. Bewaar de helft van de puntpaprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar een halve champignon per persoon voor de omelet.
2. Spiesjes maken
Rijg de groenten om en om aan de spiesjes. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.
3. Serveren (aan tafel)
Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.
1. Bakken (aan tafel)
Bak de fazantworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwijnburger, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de plakjes tomaat en een paar blaadjes sla een hamburger.
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
2. Afbakken
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Bak de mini-hamburgerbollen de laatste 5 minuten mee. Meng in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
3. Serveren (aan tafel)
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.
1. Beslag maken
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Voeg de melk toe en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor.
2.Bakken (aan tafel)
Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje en bak de blokjes peer een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over en bestrooi met de chocoladedruppels (zie Tip). Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.
Tip: Pas goed op dat de chocolade niet verbrandt!
1. Groenten snijden
Snipper de rode ui (zie Tip). Snijd een halve champignon per persoon in blokjes van ongeveer 1/2 cm. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.
Tip: Houd je rode ui over? Bak deze aan tafel en gebruik als topping bij je hamburger.
2. Eieren kloppen
Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de gesnipperde rode ui, de blokjes champignon en de bladpeterselie erdoor.
3. Bakken (aan tafel)
Serveer het eimengsel op tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.
1. Snijden
Snijd de puntpaprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat (bewaar deze voor de hamburger) en snijd de rest in blokjes.
2.Salade maken
Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, puntpaprika en tomatenblokjes met de dressing.
3.Serveren (aan tafel)
Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltje. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.