Deze brunch bestaan uit 3 recepten waarbij de rest van de brunch bestaat uit verse producten uit de Hello Fresh market. Zo zet je binnen een handomdraai een uitgebreide brunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
100 gram
Hollandaisesaus
60 gram
Koudgerookte zalm
100 gram
Spinazie
½ pak(ken)
Danerolles - Croissantdeeg
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gluten)
75 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Amandelschaafsel
1 stuk(s)
Appel
40 gram
Veenbes-pittenmix
1 el
Honing
½ stuk(s)
Suikerbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gluten, Lupine, Ei Kan bevatten: Soja, Gluten, Noten, Sesamzaad)
50 gram
Coburgerham
2 stuk(s)
Briochebroodje
15 gram
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
6 stuk(s)
Handsinaasappel
naar smaak
Peper en zout
4 el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
Tip: Durf je het pocheren niet aan en speel je liever op safe? Kook de eieren dan gewoon in de schil: 6 minuten voor een zacht- en 10 minuten voor een hardgekookt ei.
Tip: Het is belangrijk dat het water warm genoeg blijft om het ei te koken, maar niet teveel borrelt. Voeg de eieren dus zo snel mogelijk na het omlaag draaien van het vuur toe aan het water.
Tip: Heb je geen sinaasappelpers? Gebruik dan de onderkant van een glas. Zet een glas ondersteboven in het midden van een schaal of bord. Halveer de sinaasappelen en druk de snijkant van de sinaasappelen tegen de onderkant van het glas om het sap eruit te persen.
Tip: Vrolijk Pasen!