Skip to main content
Champignonomelet

Champignonomelet

met verse bladpeterselie

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Rode ui

15 gram

Champignons

2.5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

1 stuk(s)

Ei

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

naar smaak

Olijfolie

1

[Plantaardige] melk

Voedingswaarden

Energie (kcal)24 kcal
Energie (kJ)102 kJ
Vetten0.5 g
waarvan verzadigd0.3 g
Koolhydraten3.1 g
waarvan suikers1.2 g
Vezels0.8 g
Eiwitten1.5 g

Instructies

1

Snipper de rode ui. Snijd een halve champignon per persoon in blokjes van ongeveer een halve centimeter. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.

2

Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de ui, de blokjes champignon en de peterselie erdoor.

3

Serveer het eimengsel op tafel. Verhit boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders