Skip to main content
Omelet met spekjes en bieslook

Omelet met spekjes en bieslook

op een zuurdesembroodje

4.2
(16)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Soja
Sesamzaad
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)

gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

gram

Spekblokjes

scheutje

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Perssinaasappel

Zelf toevoegen

el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)2778 kJ
Energie (kcal)664 kcal
Vetten27 g
waarvan verzadigd9.6 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels5 g
Eiwitten30 g
Zout2.2 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders