
Als kers op de taart verwen je iedereen met dit heuse spektakelstuk en vul je de tafel met lekkere bijgerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
65 gram
Kastanjechampignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Sjalot
20 gram
Cranberrychutney
1 takje(s)
Verse rozemarijn
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
50 gram
Vegetarisch gehakt
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
½ stuk(s)
Ui
3.75 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Soja, Gerst, Mosterd)
15 gram
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ tl
Mosterd
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie


Tip: Tip 1: Rozemarijn heeft een sterke smaak en kan snel gaan overheersen. Houd je daar niet zo van? Voeg de rozemarijn dan beetje bij beetje toe en proef tussendoor goed. Tip 2: Past niet alles in de kom? Blend het geheel dan in delen.

Tip: Voeg eventueel wat extra water toe als je de jus te dik vindt.


