Skip to main content
Bananenpannenkoeken

Bananenpannenkoeken

met kaneel en honing

3.9
(168)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevatten: Soja, Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 jar

Honing

1 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)2123 kJ
Energie (kcal)508 kcal
Vetten28 g
waarvan verzadigd11.9 g
Koolhydraten41 g
waarvan suikers31.6 g
Vezels8 g
Eiwitten18 g
Zout0.3 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

3

Verhit ¼ van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders