Met deze beenham zet je een ware eye-catcher op tafel. De beenham heeft een krokante buitenkant door de honing en en cranberrychutney die een gekarameliseerd laagje vormen. De kruidige beenham combineer je met een romige puree, knapperige groene groenten en een frisse salade.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Beenham met honing-mosterdmarinade
½ el
Honing
1 snufje
Nootmuskaat
¾ tl
Gemalen kaneel
20 gram
Cranberrychutney
20 gram
Boter
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
Tip: Tip 1: Houd de beenham vanaf deze stap goed in de gaten om te zien of hij niet te snel gaart. Tip 2: Heeft jouw oven een grillstand? Zet de oven dan op grillstand en bak 3 - 4 minuten.