Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Champignonmix
5 gram
Verse krulpeterselie & tijm
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
4 ml
Olijfolie met truffelaroma
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Steak
90 gram
Linguine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout