Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Kalkoenfilet
200 gram
Oosterse wokmix
½ stuk(s)
Komkommer
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
20 gram
Bulgogisaus
½ zakje(s)
Gomasio
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van een beetje pit in je eten? Voeg dan sambal naar smaak aan de dressing toe.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!