
Het zal je misschien verbazen, maar wortels waren niet altijd oranje! Oude wortels waren er in paars, geel, rood en wit. De oranje variant werd voor het eerst hier gekweekt in de 17e eeuw.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
100 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paarse wortel
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Macadamianoten, Amandelnoten, Paranoten, Pinda's, Hazelnoten, Walnoten, Pistachenoten, Cashewnoten, Pecannoten)
60 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
¼ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
¼ stuk(s)
Citroen
10 gram
Pistachenoten
(Bevat: Noten, Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)
¼ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je niet van rauwe knoflook? Bak deze dan mee met het varkensvlees.


