
Wist je dat door een beetje azijn of citroensap toe te voegen, rode kool zijn mooie kleur beter behoudt bij het koken?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
1 snufje
Nootmuskaat
100 gram
Gesneden rode kool
½ tl
Gemalen kaneel
250 gram
Aardappelen
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Gekruide kipworstjes
1 tl
Mosterd
1 el
Witte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Bruine basterdsuiker
120 ml
Water
1
[Plantaardige] melk
1.5 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout


Tip: Is de rode kool na 45 minuten stoven nog niet zacht genoeg? Stoof hem dan nog wat langer en voeg indien nodig extra water toe.

