Panzanella is een Toscaanse salade die oorspronkelijk werd gemaakt met alles wat nog voorradig was – oud brood, tomaat, basilicum en extra vierge olijfolie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Wit tarwebroodje
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
1.5 stuk(s)
Tomaat
65 gram
Rode kerstomaten
5 gram
Vers basilicum
30 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
15 gram
Rode pesto
1.5 el
Olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Tip: De croutons kunnen snel aanbranden. Let daarom goed op en schep regelmatig om. Weetje: Wist je dat er aan deze variant van de varkensworstjes speciaal voor ons minder zout is toegevoegd? Het resultaat is even lekker, maar beter voor jou.
Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Dit beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!