Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Ui
250 gram
Bloemkool
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
2 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Ketjap of zoete sojasaus
50 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Grove mosterd
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt het beste de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
Tip: Zet het vuur zachtjes aan als de bloemkoolrijst al koud is.