Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Steak mariné
(Contient: Celery Peut contenir: Uova, Glutenhaltiges Getreide, Latte, Senape, Sesamsamen, Soja)
½ pièce(s)
Oignon
250 g
Chou-fleur
20 g
Parmigiano Reggiano AOP
(Contient: Milk)
20 g
Roquette et mâche
2 cs
Beurre [végétal]
1 cc
Sauce soja sucrée
50 ml
Bouillon de bœuf à faible teneur en sel
1 cc
Moutarde à l'ancienne
à votre convenance
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel
Tip: Je kunt het beste de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
Tip: Zet het vuur zachtjes aan als de bloemkoolrijst al koud is.