Receptontwikkelaar Babette: "Huevos ahogados is een gerecht dat lijkt op shakshuka, maar met Mexicaanse invloeden: zoete aardappel, kruiden, avocado, gepekelde ui en cheddar. De smaken en texturen vullen elkaar goed aan, én het ziet er ook nog eens kleurrijk en vrolijk uit. Je eet tenslotte ook met je ogen!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Zoete-aardappelblokjes
2 stuk(s)
Ei
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Limoen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1.5 tl
Paprikapoeder
15 gram
Geraspte cheddar
5 gram
Verse bladpeterselie
½ el
Olijfolie
50 ml
Water voor saus
1 tl
Suiker
½ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: De kooktijd hangt af van jouw pan. Controleer de eieren en pocheer eventueel langer of korter indien nodig.