
Basilicum heb je in verschillende soorten: rood, citroen en Thais. Thais basilicum heeft een anijsachtig aroma en geeft je gerecht een authentiek Aziatische smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Gemengd-gehaktballetjes met Thaise kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Ei, Gluten, Mosterd, Soja)
100 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½ stuk(s)
Komkommer
2.5 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 gram
Ponzu
(Bevat: Tarwe, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet)
5 gram
Thais basilicum
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Water voor saus
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen.

