Receptontwikkelaar Babette: "Het zoete van de BBQ-saus, het kruidige van de currysaus, het pittige van de mosterd en het zoute van de runderbouillon vormen samen een smaakbommetje van een saus. In combinatie met de hertengehaktballetjes de ster van dit gerecht!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
6 stuk(s)
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
200 gram
Aardappelwedges
200 gram
Sperziebonen
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat: Mosterd)
20 ml
Currysaus
(Bevat: Mosterd)
½ zakje(s)
BBQ-rub
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
75 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
Olijfolie
1 tl
Bloem
½ tl
Mosterd
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Conseil : Ajoutez éventuellement 1 filet d'eau si la sauce devient trop épaisse.