Deze zelfgemaakte bami geef je een knapperige twist met de kroepoek. Wist je dat deze soms met linguine in plaats van mie gemaakt wordt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
60 gram
Linguine
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
200 gram
Oosterse wokmix
gram
Groentemix met witte kool
1 stuk(s)
Ei
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
25 gram
Vegetarische kroepoek
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
0.13 stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
Tip: Extra snel? Kook het water dan eerst in een waterkoker.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de vissaus en laat eventueel ook de plak ham achterwege. Deze overige ham is de volgende dag ook lekker op een broodje of in een omelet.
Tip: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.