
Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kalfsburger
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Gesneden rode kool
½ stuk(s)
Avocado
70 gram
Maïs in blik
½ stuk(s)
Limoen
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja, Tarwe)
75 ml
Water voor de aardappelen
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout





