
Een verschil met de normale champignon, is dat de kastanjechampignon minder vocht bevat. Deze zal daarom minder slinken dan je gewend bent van de witte champignon.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Volkoren Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
40 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
125 gram
Kastanjechampignons
30 gram
Rucola
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Water voor saus
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



