Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Tabouleh is een Levantijns gerecht met bulgur, verse kruiden, tomaten, citroensap en olijfolie. Deze versie maak je lekker en snel met couscous en gekruide kipfiletreepjes.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2 stuk(s)
Pruimtomaat
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Mini-komkommer
1 stuk(s)
Citroen
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
35 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
150 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
1.5 el
Olijfolie
350 ml
Zoutarme kippenbouillon
Meng de couscous met de tomaat, komkommer en verse kruiden. Verdeel de couscous over de borden en leg de kipfiletreepjes erop. Garneer met de feta. Serveer met de yoghurt-tahinsaus.